Skip to main content

Gadgets til hjemmet, du ikke kan undvære

151
0

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

I Danmark er vi ret glade for sjove og funktionelle gadgets, vi kan bruge i hverdagen, eller når vi skal imponere vores familie, venner og bekendte. Og faktisk er det sådan i det lille danske land, at man inden for de sidste år har set en ikke-ubetydelig vækst i, hvor mange gadgets der bliver købt online og i de blomstrende nye gadgets-butikker.

Men hvad er det så for nogle gadgets, vi køber i de mindre danske hjem? Og hvorfor er vi egentlig så glade for de mange gadgets, vi måske godt ved, vi ikke får brugt så meget igen? I denne artikel kigger vi på, hvilke gadgets danskerne køber og hvorfor. For selvom det måske lyder underligt, at vi bruger penge på forskellige gadgets, vi ikke rigtig bruger alligevel, er der måske en grund til, at vi faktisk køber dem.

Læs med videre, og få vores ”take” på, hvorfor danskerne køber så mange gadgets i hverdagen.
Du kan også
finde gadgets her.

Disse gadgets er danskerne gladest for

Når det kommer til gadgets, er der selvfølgelig rigtig mange på markedet. Selvom vi i Danmark godt kan lide sjove finurlige gadgets, er det da heller ikke alle de mange forskellige typer, vi er lige vilde med.

Nogle af de gadgets, som kan siges at være de mest populære hos det danske folk, er da heller ikke dem, man for mange år siden så introduceret på de lokale loppemarkeder og i den kendte ”spøg-og-spas-butikker”. For selvom de måske kan være meget sjove, er vi godt klar over, at det ikke er noget, man får særlig meget gavn af i sin dagligdag. Det er måske lige netop dette anvendelsesformål, vi sammenligner med og tager i betragtning, når vi overvejer, om vi vil have en given gadget.

For når man ser på statistikkerne over populære gadgets blandt danskerne, er det ofte ting som cooker-hanen, robotstøvsugeren og den automatiske luftrenser, vi er allergladest for at investere i. Og det er da også den slags gadgets, vi smider på vores flytte huskeliste, når vi skal flytte i ny bolig. De er funktionelle i hverdagen, men de er samtidig heller ikke af den karakter eller kvalitet, at man i sidste ende alligevel ender med at smide dem ud.

Derfor køber vi gadgets

Den typiske årsag til, at danskerne er glade for investering i gadgets, er da heller ikke pludselige impulsindskydelser – hvilket man måske ellers kunne tro. Nej. For selvom det måske er det, gadget-køb mest er kendt for, er det måske i danskernes tilfælde mere med den begrundelse, at vi som folkefærd har det ret godt.

Langt de fleste danskere er veletablerede, og selvom vi måske godt kunne tænke os en større bil eller en renovering af garagen, er vi på et økonomisk stadie, hvor vi ikke har de store bekymringer ift. afgørende fornødenheder i hverdagen. Derfor har vi også mod på at investere i gadgets, vi måske ikke ville overveje, hvis vi samtidig var i tvivl om, hvorvidt vi havde råd til tag over hovedet eller mad i maven.

 

Tags

David